Boc: economia isi va reveni prin atragerea investitiilor straine si fonduri UE

Marti, 05 Octombrie 2010, ora 00:06

1497 citiri

Premierul Emil Boc a avut luni o intalnire cu reprezentantii companiei americane Lufkin Industries, care doreste sa creeze o noua unitate de tip Greenfield la Ploiesti, afirmand cu aceasta ocazie ca economia tarii isi va reveni prin atragerea investitiilor straine si absorbtia fondurilor europene, potrivit Newsin. 

"Sprijinirea investitiilor straine este o prioritate pentru Guvernul pe care il conduc.

Economia Romaniei isi va reveni prin atragerea investitiilor straine si absorbtia fondurilor europene", a declarat premierul Emil Boc, in cadrul intrevederii, informeaza Guvernul.

Presedintele si CEO al companiei Lufkin Industries INC., John Glick, a apreciat deschiderea Executivului roman si a prezentat pricipalele coordonate ale investitiei care se va face in comuna Aricestii Rahtivani, in judetul Prahova.

La intrevederea de la Palatul Victoria a participat si Ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Ion Ariton. 

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Cum a ajuns Romania pe locul 1 in UE la inflatie? Prin politicile catastrofale ale Guvernului, care pare a lucra contra cetatenilor

Sursa: Business24

#boc, #economie, #investitii, #fonduri, #europene , #stiri Emil Boc

Adaugă comentariu