Ne indatoram pana-n gat: Unul din patru romani a luat cel putin doua credite in ultimii 10 ani (Infografic)

Marti, 21 Iunie 2016, ora 13:46

1300 citiri

Foto: Arhiva Ziare.com

Unul din patru romani a luat cel putin doua credite de la banci sau institutii financiare nebancare (IFN), in ultimii 10 ani, arata un studiu publicat marti.

Mai exact, peste 23% dintre cei care au participat la sondajul realizat de firma de recuperare creante Provident au declarat ca au facut mai mult de un imprumut in ultimul deceniu, informeaza un comunicat remis Ziare.com.

18,9% dintre ei au spus ca au contractat intre 2 si 4 credite, iar 4,8% s-au imprumutat de cel putin 5 ori la institutiile financiare.

Pe de alta parte, 31,9% au spus ca au luat un singur credit in ultimii 10 ani, in timp ce 26,2% dintre respondenti au afirmat ca au cheltuit doar venitul lunar, fara sa se imprumute, iar 18,2% au sustinut ca au pus bani deoparte.

Dar de ce si-au luat romanii credite? Studiul arata ca imprumuturile la banci si IFN-uri au avut scop personal, iar cei mai multi au spus ca au luat credite de cel putin 10.000 de lei.

Cea mai mare realizare

Intemeierea unei familii este ...citeste mai departe despre "Ne indatoram pana-n gat: Unul din patru romani a luat cel putin doua credite in ultimii 10 ani (Infografic)" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Sonos și-a actualizat complet aplicația. Cu ce funcții noi vine
Prăbușirea unui titan din cripto. Cum a ajuns o mare companie să fie acuzată de finanțarea terorismului

Sursa: Business24

#sondaj romani credite, #romani bani credite, #sondaj credite , #Stiri Finantare

Vezi comentariile (1)