Va intra Grecia in faliment? Ce spune premierul elen despre negocierile cu zona euro si referendum

Marti, 28 Aprilie 2015, ora 17:35

1471 citiri

Premierul grec Alexis Tsipras a transmis, marti, ca este increzator ca va ajunge la un acord cu creditorii internationali in urmatoarele doua saptamani.

De asemenea, el ia in considerare si organizarea unui referendum in cazul in care cerintele zonei euro, Fondului Monetar International si Bancii Centrale Europene sunt considerate a fi inacceptabile de Guvernul pe care il conduce, informeaza Reuters.

Tsipras mentioneaza ca exclude falimentul tarii sale.

Totusi, Atena mai are doar cateva zile pana cand ramane fara bani, astfel ca un acord cu creditorii internationali este crucial.

Daca va fi incheiat, atunci va fi eliberata o transa de imprumut, cu ajutorul careia va fi evitata intrarea in incapacitate de ...citeste mai departe despre "Va intra Grecia in faliment? Ce spune premierul elen despre negocierile cu zona euro si referendum" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
ChatGPT a fost dat în judecată, de o asociaţie de protecţie a vieţii private:"Nici chiar editorul său, OpenAI, nu îl poate opri"
Vizita neașteptată a lui Elon Musk în China. Ce urmărește să obțină miliardarul american din întâlnirile cu oficialii comuniști VIDEO

Sursa: Business24

#Tsipras referendum masuri, #Tsipras Grecia zona euro, #Tsipras Grecia faliment , #Stiri Finantare

Adaugă comentariu