Ford Mustang 2012, operat de Microsoft Xbox, Kinect si Windows

Autor: Emilian Nedelcu

Joi, 05 Aprilie 2012, ora 09:01

4419 citiri

Luna trecuta Microsoft a anuntat planuri pentru crearea unui concept de masina care sa inspire dezvoltatorii sa construiasca aplicatii pentru industria auto. Cu ajutorul unei companii numita West Coast Customs, Microsoft s-a tinut de promisiune sa a personalizat un Ford Mustang 2012.

Mustangul are senzori Kinect chiar in fata vehiculului, care pot fi folositi inclusiv pentru a evita accidentarea pietonilor sau lovirea de alte obstacole. Senzorii permit conectarea telefonului mobil, de oriunde, pentru a vedea ceea ce se intampla in fata masinii, potrivit Mashable.

In interiorul Fordului Mustang, doua tablete cu sistem de operare Windows 8 tin locul computerului de bord. O tableta este montata pe partea pasagerului de langa sofer si poate fi folosita pentru a naviga pe Internet.

Masina este echipata si cu un ecran care este conectat la o consola de jocuri Xbox.

Masina poate fi localizata, descuita si i se poate porni motorul cu ajutorul unei aplicatii Windows Phone. Tot cu ajutorul unei aplicatii Windows, claxonul Mustangului poate suna in functie de preferintele utilizatorului.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Sonos și-a actualizat complet aplicația. Cu ce funcții noi vine
NVIDIA își îndreaptă atenția către industria roboților umanoizi. Ce a declarat CEO-ul companiei

Sursa: Business24

#microsoft xbox kinect, #Windows Phone aplicatie auto, #Ford Mustang aplicatie Windows , #Gadget auto

Adaugă comentariu