HP EliteBook Revolve: Laptopul tau se transforma in tableta?

Autor: Oana Dimitriu

Sambata, 08 Iunie 2013, ora 00:00

3612 citiri

HP a lansat in Romania laptopul care se transforma dintr-o miscare in tableta cu afisaj high definition (HD). Daca mereu te-ai intrebat ce ti-ar fi mai util in activitatea ta de zi cu zi: un laptop sau o tableta, iata ca acum nu trebuie sa mai renunti la niciuna din ele.

"HP EliteBook Revolve este creat pentru persoanele active, avand afisaj senzitiv care se roteste pentru a le permite utilizatorilor sa partajeze lucrarile, se rasuceste si se pliaza, facandu-se ultramobil ca o tableta", se arata in comunicatul companiei.

Acest computer portabil de ultima generatie a fost creat special pentru nevoile de business, spun oficialii HP, fiind foarte subtire si avand un afisaj senzitiv. In plus, laptopul-tableta este gestionat de cele mai recente procesoare Intel® Core™ de a treia generatie si optimizat pentru Windows® 8.

HP EliteBook Revolve are un afisaj cu o diagonala de 11,6 inci, are o camera HD de 720p, sistem de microfon dual, DTS Studio Sound si software-ul CyberLink YouCam inclus, care faciliteaza comunicarea si accesul video web HD.

Un element important la acest nou gadget este geamul durabil, rezistent la zgariere Corning Gorilla® Glass® 2 dar si sasiul integral din magneziu. In plus, poate fi conectat rapid la un monitor extern, la o alta tastatura sau chiar la o imprimanta.

HP EliteBook Revolve va fi disponibil in Romania incepand din iunie 2013 cu un pret recomandat de producator de 1.199 euro fara TVA.

O.D.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Când va avea loc evenimentul Samsung Unpacked și ce dispozitive vor fi prezentate

Sursa: Business24

#HP Elitebook Revolve, #laptop se da peste cap, #laptop tableta HP , #Gadget PC

Adaugă comentariu