Cele mai socante citate despre criza economica

Marti, 04 Octombrie 2011, ora 08:37

2717 citiri

Presa occidentala aduce in atentie din ce in ce mai des ideea unui colaps iminent in Europa, pe fondul crizei datoriilor suverane pornite de Grecia, care a atras acum mai multi giganti financiari. 

 

Ziarul Financiar a reunit cele mai socante citate despre situatia actuala a economiei mondiale, de la oameni de afaceri sau politicieni aflati in mijlocul evenimentelor.

George Soros: "Pietele financiare indreapta lumea spre o alta Mare Depresie, cu efecte politice incalculabile. Autoritatile, mai ales cele din Europa au pierdut controlul situatiei".

Mohammed El-Erian, CEO al fondului de investitii PIMCO, despre bancile franceze: "Clientii mari de pe retail, alaturi de clientii institutionali si cei de pe investitii vor parasi banca. Europa va fi aruncata intr-o criza in toata regula care agraveaza criza datoriilor suverane si umbreste semnificativ perspectivele economiei globale".

Attila Szalay-Berzeviczy, director la divizia de investitii a UniCredit: "Singura intrebare este cat timp vor mai putea actiunile zadarnice al BCE si UE sa sustina starea Greciei".

Stefan Homburg, directorul Institutului German pentru Finante Publice: "Euro se apropie de sfarsitul urat. Colapsul Uniunii Monetare pare acum inevitabil".

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Business24

#criza, #criza economica, #criza financiara, #criza globala, #citat criza, #soros , #stiri George Soros

Adaugă comentariu