Google Instant, disponibil si in Romania

Marti, 23 Noiembrie 2010, ora 10:26

1430 citiri

Google Instant, serviciul Google care ofera rezultatele unei cautari inainte sa fie tastat cuvantul, este disponibil acum si in Romania, la doua luni de la lansarea oficiala.

Serviciul a fost lansat in luna septembrie in 12 tari: Austria, Belgia, Canada, Cehia, Irlanda, Mexic, Olanda, Polonia, Slovacia, Slovenia, Elvetia si Ucraina, potrivit Novinite.

In afara de Romania, Google Instant a fost introdus in alte 17 tari: Bulgaria, Croatia, Danemarca, Grecia, Finlanda, Ungaria, Indonezia, Letonia, Lituania, Malaezia, Norvegia, Pakistan, Filipine, Portugalia, Serbia, Suedia si Vietnam.

Potrivit testelor facute de Google, optiunea reduce timpul de cautare cu doua pana la cinci secunde si a fost creata dupa ce s-a observat ca oamenii citesc mult mai repede decat tasteaza.

Astfel, daca utilizatorul apasa tastele la distanta de 300 de milisecunde, el nu are nevoie decat de 30 de milisecunde pentru a se uita in alta parte a ecranului de computer. Continutul este gasit mult mai repede si pentru ca nu mai e nevoie sa apese butonul Search.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Sonos și-a actualizat complet aplicația. Cu ce funcții noi vine
NVIDIA își îndreaptă atenția către industria roboților umanoizi. Ce a declarat CEO-ul companiei

Sursa: Business24

#google, #instant, #romania, #serviciu , #stiri Google

Adaugă comentariu