Utilizatorii Google vor putea accesa peste 40 de publicatii

Marti, 15 Septembrie 2009, ora 12:13

1172 citiri

Google a anuntat luni lansarea unei noi aplicatii, numita Fast Flipa, ce permite trecerea rapida in revista a articolelor publicate de BBC, New York Times, Washington Post, si de alte publicatii, relateaza AFP, citat de NewsIn.

Potrivit Google, utilizarea 'Fast Flip' va fi precum "rasfoirea foarte rapida" a unei reviste, fara ca timpul de incarcare sa incomodeze lectura. 'Fast Flipa, accesibil pe pagina de internet fastflip.googlelabs.com, permite nevigatorilor pe internet sa treaca in revista articolele publicate pe site-urile a circa 40 de parteneri Google.

In afara de BBC, New York Times si Washington Post, Google a incheiat parteneriate si cu Elle, Cosmopolitan, Marie Claire si Newsweek. Aplicatia permite citirea primei pagini a articolului. Utilizatorii care doresc sa citeasca mai mult vor fi automat redurectionati catre site-ul publicatiei careia ii apartine articolul.

Google, care are relatii tensionate cu trusturile media din Statele Unite, a anuntat ca va imparti veniturile generate de publicitatea prezentata pe aFast Flipa cu publicatiile partenere. Fast Flip va permite presei sa castige noi cititori, sustine Krishna Bharat, inginer la Google. 

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Sonos și-a actualizat complet aplicația. Cu ce funcții noi vine
ChatGPT a fost dat în judecată, de o asociaţie de protecţie a vieţii private:"Nici chiar editorul său, OpenAI, nu îl poate opri"

Sursa: Business24

#articole, #google, #publicatii , #stiri Google

Adaugă comentariu