Cine sunt membrii fondatori ai asociatiei lui Ponta

Vineri, 22 Ianuarie 2016, ora 17:33

1166 citiri

Foto: Facebook/Victor Ponta

Victor Ponta dezvaluie pe Facebook cine sunt membrii fondatori ai asociatiei pe care a inregistrat-o la judecatorie. Pe lista se afla nume cunoscute din politica, dar si Geanina Puscasu, asistenta la Bruxelles a europarlamentarului Daciana Sarbu, sotia fostului premier.

Judecatoria Sectorului 5 a admis, joi, cererea formulata de ASOCIATIA BLACK SEA REGIONAL COOPERATION PROJECTS 2020 si a dispus inscrierea in registrul special a asociatiei respective, decizia instantei putand fi contestata in termen de 5 zile.

Ponta isi face asociatie, nu fundatie!

Vineri, la o zi dupa decizia instantei, Victor Ponta a publicat pe Facebook cateva informatii legate de asociatia pe care a fondat-o alaturi de cativa apropiati, fosti ministri sau fosti consilieri guvernamentali. Social-democratul sustine ca noua asociatie este "un prim 'think tank' romanesc cu o viziune regionala".

"Azi am operationalizat pagina de Facebook (...) Urmeaza website-ul, amenajarea sediului principal din Bucuresti, ...citeste mai departe despre "Cine sunt membrii fondatori ai asociatiei lui Ponta" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Prăbușirea unui titan din cripto. Cum a ajuns o mare companie să fie acuzată de finanțarea terorismului
De ce se îngrămădesc românii acum să-și facă credite. „Tendințele s-au schimbat mult în ultimul an”

Sursa: Business24

#Ponta asociatie membri fondatori , #Stiri Guvern

Adaugă comentariu