Iohannis i-a asigurat pe ambasadorii UE ca va numi un premier integru. Ce spun diplomatii despre Guvernul PSD

Marti, 13 Decembrie 2016, ora 21:27

1224 citiri

Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a informat ambasadorii statelor Uniunii Europene acreditati la Bucuresti ca numirea viitorului premier va fi facuta cu respectarea criteriilor de integritate.

Seful statului si-a exprimat satisfactia ca, in urma alegerilor, nu a intrat in Parlament niciun partid extremist, nationalist sau eurosceptic.

"Presedintele Klaus Iohannis a evidentiat ca Romania are, in prezent, o democratie consolidata, ceea ce se confirma si prin faptul ca din viitorul legislativ nu vor face parte partide politice nationaliste, eurosceptice sau extremiste.

In ceea ce priveste desemnarea noului prim-ministru, presedintele a subliniat ca va face acest demers numai cu respectarea criteriilor de integritate, fapt care a fost enuntat inaintea inceperii campaniei electorale", transmite Presedintia.

Iata de ce Liviu Dragnea nu ar putea fi premier

Klaus Iohannis a dat asigurari ca Romania isi mentine "angajamentul ferm" fata de proiectul european si a adaugat ca aderarea ...citeste mai departe despre "Iohannis i-a asigurat pe ambasadorii UE ca va numi un premier integru. Ce spun diplomatii despre Guvernul PSD" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Prăbușirea unui titan din cripto. Cum a ajuns o mare companie să fie acuzată de finanțarea terorismului
Când va depăși China economia SUA: Concluzia-șoc dată de un expert de la Oxford, care schimbă totul

Sursa: Business24

#Iohannis ambasadori UE premier, #Iohannis criterii integritate premier, #Iohannis viitor premier , #Stiri Guvern

Adaugă comentariu