MJ a elaborat OUG privind gratierea, de care vor beneficia circa 2.500 de persoane. Ce se intampla cu abuzul in serviciu

Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 11:52

1140 citiri

Foto: captura video Digi24

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri, dupa sedinta de guvern prezidata de presedintele Klaus Iohannis, ca nu a existat intentia de a pune pe ordinea de zi ordonanta de urgenta care vizeaza gratierea si pe cea referitoare la modificarea codurilor penale, dar Ministerul Justitiei a elaborat cele doua proiecte care au fost transmise astazi catre institutiile indreptatite sa isi spuna punctul de vedere.

Premierul Grindeanu a subliniat faptul ca adoptarea acestor ordonante este in acord cu Constitutia, iar ministrul Justitiei a anuntat inca din primele zile ale mandatului ca aceasta este politica penala pe care doreste sa o promoveze.

Citeste mai multe despre sedinta de guvern prezidata in premiera de presedintele Klaus Iohannis, la care seful statului a dat asigurari: "Nu se va discuta despre gratiere si modificarea Codurilor Penale".

Sorin Grindeanu si-a inceput declaratiile precizand ca sedinta de guvern de astazi a fost una "ordinara" si sustinand ca presa a fost ...citeste mai departe despre "MJ a elaborat OUG privind gratierea, de care vor beneficia circa 2.500 de persoane. Ce se intampla cu abuzul in serviciu" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Prăbușirea unui titan din cripto. Cum a ajuns o mare companie să fie acuzată de finanțarea terorismului
De ce se îngrămădesc românii acum să-și facă credite. „Tendințele s-au schimbat mult în ultimul an”

Sursa: Business24

#Grindeanu gratiere , #Stiri Guvern

Adaugă comentariu