Olguta Vasilescu, trimisa in judecata pentru luare de mita, este propusa ministru al Muncii

Marti, 03 Ianuarie 2017, ora 16:09

1615 citiri

Foto: Arhiva Facebook/Lia Olguta Vasilescu

Olguta Vasilescu, propusa sa preia Ministerul Muncii, s-a nascut la 18 noiembrie 1974, a urmat cursurile Colegiului National de Aparare si a devenit doctor in Sociologie la Universitatea din Bucuresti. In prezent, ea este primar al municipiului Craiova, obtinand totodata si un mandat de deputat. Olguta Vasilescu a fost trimisa in judecata de procurorii DNA pentru luare de mita si spalare de bani.

Vezi AICI lista integrala a ministrilor lui Sorin Grindeanu

Ea absolvit in 1997 Facultatea de Litere si Istorie din Craiova, specializarea romana-italiana, a urmat Colegiul National de Aparare si a devenit doctor in Sociologie la Universitatea din Bucuresti.

Olguta Vasilescu si-a inceput activitatea profesionala in 1997, cand a fost redactor la cotidianul "Cuvantul Libertatii", Craiova, dupa care a detinut functiile de sef departament Investigatii-Ancheta si redactor sef-adjunct la aceeasi publicatie.

In anul 2000 a devenit pentru prima oara deputat, iar in legislatura 2008 - 2012 ...citeste mai departe despre "Olguta Vasilescu, trimisa in judecata pentru luare de mita, este propusa ministru al Muncii" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Business24

#Lia Olguta Vasilescu ministru muncii Grindeanu, #Olguta Vasilescu primar Craiova ministru , #Stiri Guvern

Adaugă comentariu