Romania - o tara pe invers. Scuipam in farfuria din care mancam. "Scot capul fostii generali de securitate" Interviu

Luni, 03 Octombrie 2016, ora 07:14

741 citiri

Foto: cdt.ch

Avem libertate totala de 26 de ani, dar nu prea stim ce sa facem cu ea, niciodata n-am avut securitatea si libertatea mai garantate, dar e prea mare sportul national de a ne caina, afirma conf. univ. dr. Adrian Niculescu.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, conf. Niculescu a calificat solutia tehnocrata drept demagogica si populista: "Are dreptate presedintele Iohannis, dupa alegeri e nevoie de un guvern politic. Democratia se exercita exclusiv prin guverne politice."

Conf. Adrian Niculescu a atras atentia si asupra recrudescentei nationaliste in spatele careia considera ca se afla generalii fostei Securitati: "Se face jonctiunea dintre o extrema dreapta traditionala cu national-comunismul ceausist".

In ce moment istoric se afla acum Romania?

Cu riscul de a soca, indraznesc sa spun ca suntem intr-un moment istoric, pe ansamblu, fast. Numai cine a trait, cum am trait eu, pana la 23 de ani, sub regimul comunist, apoi din 1983 inainte, lupta anticomunista in exil, poate ...citeste mai departe despre "Romania - o tara pe invers. Scuipam in farfuria din care mancam. "Scot capul fostii generali de securitate" Interviu" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Business24

#conferentiar Adrian Niculescu SNSPA, #guvern tehnocrati democratie , #Stiri Guvern

Adaugă comentariu