Si ministrul Culturii sare in apararea lui Ponta, vorbind despre economie

Duminica, 07 Iunie 2015, ora 21:46

801 citiri

Foto: Facebook/Ionut Vulpescu

O schimbare de Guvern sau alegeri anticipate ar intrerupe evolutiile pozitive din economie si ar amana o serie de proiecte importante in plan legislativ, a declarat deputatul PSD Ionut Vulpescu, ministru al Culturii, potrivit unui comunicat de presa.

"O criza guvernamentala acum, o schimbare de Guvern sau chiar alegeri anticipate, cum oportunist, dar iresponsabil, cere Opozitia, ar intrerupe evolutiile pozitive din economie, ar amana o serie de proiecte importante in plan legislativ - inclusiv legile privitoare la alegeri, care ar insemna continuarea situatiei actuale privind numarul de parlamentari - si ar creste costurile sociale.

Gorghiu: PNL il va boicota pe Ponta. Va avea obraznicia sa vina la consultarile de la Cotroceni?

Facem politica pentru a da satisfactie orgoliilor unora sau facem politica pentru a servi interesul public, nevoile si asteptarile cetatenilor? Noi ne-am asumat niste angajamente, avem sprijinul cetatenilor si ni le vom tine", a declarat Ionut... citeste mai departe despre "Si ministrul Culturii sare in apararea lui Ponta, vorbind despre economie" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Business24

#Ionut Vulpescu schimbare guvern, #Ionut Vulpescu Ponta urmarit penal , #Stiri Guvern

Adaugă comentariu