Tratatul pentru stabilitate a fost aprobat de Guvern

Autor: Silvia Panturu

Marti, 28 Februarie 2012, ora 14:19

1467 citiri

Romania mai face un pas in integrarea in UE

Guvernul a aprobat, marti, "Tratatul pentru stabilitate, coordonare si convergenta in UE", acesta urmand a fi semnat pe 1 martie si de restul statelor UE.

"Tratatul pentru stabilitate, coordonare si convergenta in UE", document elaborat de curand la Lisabona, a fost aprobat de Guvern, urmand a primi si semnatura presedintelui Traian Basescu, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu.

Tratatul ar urma sa fie asumat de statele sustinatoare din zona euro, dar si de Romania, pe 1 martie. In acest sens, coalitia de guvernare a adoptat recent un protocol prin care da unde verde semnarii documentului de catre presedintele Basescu.

Statele UE au convenit sa sustina in Parlament si sa adopte Legea de ratificare a Tratatului privind stabilitatea, coordonarea si guvernanta in cadrul Uniunii Economice si Monetare in cursul anului 2012, dar nu mai tarziu de 31 decembrie 2012.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Când va depăși China economia SUA: Concluzia-șoc dată de un expert de la Oxford, care schimbă totul
Economia Rusiei contra cronometru. Spoiala de suprafață a industriei în floare, finanțată de China, și realitatea cruntă a vieții oamenilor de rând

Sursa: Business24

#tratat de fiscalitate, #tratat fiscal UE, #tratatul de la lisabona, #tratat stabilitate fiscala europa , #Guvernul Romaniei

Adaugă comentariu