Cioburile USL: Antonescu face Opozitie, Ponta reface Guvernul, iar Tariceanu isi face partid si vrea presedinte

Joi, 27 Februarie 2014, ora 08:31

1588 citiri

Foto: Evenimentul Zilei

Fostul prim-ministru liberal Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat, miercuri seara, intentia de a forma un nou partid si de a candida la alegerile prezidentiale impotriva lui Crin Antonescu. Tariceanu ar urma sa fie sustinut si de USD.

De asemenea, fostul premier PNL l-a atacat pe Crin Antonescu si l-a acuzat ca urmareste voturile lui Traian Basescu.

La randul sau, premierul Victor Ponta a mentionat ca vizeaza refacerea USL, care sa aiba un candidat unic la prezidentiale, indiferent ca acesta e Tariceanu sau Antonescu.

Calin Popescu Tariceanu a demisionat din PNL, miercuri dupa-amiaza, dupa declaratiile impotriva ruperii USL, facute atat marti, cat si miercuri.

Totodata, fostul prim-ministru PNL a sustinut o declaratie de presa in care a anuntat ca nu este de acord cu ruperea USL si a dezvaluit ca a discutat miercuri dimineata cu Victor Ponta in vederea mentinerii Uniunii. El i-a cerut lui Crin Antonescu sa se razgandeasca.

Ministrii liberali si-au depus, miercuri, ...citeste mai departe despre "Cioburile USL: Antonescu face Opozitie, Ponta reface Guvernul, iar Tariceanu isi face partid si vrea presedinte" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Prăbușirea unui titan din cripto. Cum a ajuns o mare companie să fie acuzată de finanțarea terorismului
De ce se îngrămădesc românii acum să-și facă credite. „Tendințele s-au schimbat mult în ultimul an”

Sursa: Business24

#Tariceanu candidat prezidentiale, #Tariceanu infiintare partid, #Antonescu demisie Tariceanu, #Antonescu rupere USL, #demisie ministri liberali, #Ponta Antonescu guvern , #Stiri Guvern

Adaugă comentariu