Fiscul, executor in programul "Prima casa"

Sambata, 30 Mai 2009, ora 00:17

3770 citiri

In programul "Prima casa", restantierii vor fi pusi la zid de ANAF. Teroarea din partea bancilor care ii pot da oricand afara din case pe cei care nu-si pot plati, timp de mai multe luni, ratele creditelor ipotecare contractate este inlocuita, in programul "Prima casa", cu teroarea statului.

Astfel, daca persoanele care si-au luat un imprumut de la banca, garantat de stat, pentru un apartament si nu il mai pot achita, vor avea de-a face direct cu Fiscul. Vor fi executate silit de Agentia Nationala de Administrare Fiscala, pentru a recupera banii platiti de stat bancilor, ne-a declarat Aurel Saramet, presedintele Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM).

Fondul de garantare este institutia prin care se va derula intregul program, lansat de autoritati pentru a dezgheta piata imobiliara, pentru a relansa sectorul constructiilor, dar si pentru a le permite romanilor sa-si cumpere o prima locuinta.

Declaratie la notar ca nu ai alta casa Bogdan Dragoi, secretar de stat in Ministerul Finantelor, unul dintre artizanii programului "Prima casa", a declarat, ieri, intr-o discutie pe HotNews. ro, ca "daca (debitorii - n.r.) nu isi platesc ratele, casa va fi executata dupa 90 de zile, iar Ministerul Finantelor va intra in posesia casei, urmand sa o valorifice sau sa-si consolideze fondul locativ".

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Business24

#fisc, # prima, # casa, #anaf , #Prima casa

Adaugă comentariu