Prasa cumpara un teren in Bucuresti cu 29 mil. euro pentru un proiect rezidential

Marti, 14 Noiembrie 2006, ora 01:03

1159 citiri

Companiile spaniole Gea 21 si Grupo Prasa au cumparat de la firma Muntenia, pentru 29 milioane euro, un teren cu o suprafata de 58.000 metri patrati, situat in sectorul 5 al Capitalei, pe care intentioneaza sa construiasca un complex rezidential.Terenul a fost cumparat de firma Gea-Prasa International Construct, infiintata in Romania, in iunie 2005, de catre cele doua companii spaniole.

"Pe terenul cu o suprafata de circa 58.000 metri patrati urmeaza sa fie dezvoltat un proiect imobiliar de peste 200.000 metri patrati construiti, cuprinzand blocuri de apartamente", a declarat, luni, agentiei MEDIAFAX, Dorinel Cazacu, reprezentant al firmei Gea-Prasa International Construct. Terenul este situat in zona Spatarul Preda din sectorul 5 al Capitalei.

Compania detine si terenul aferent fostei baze sportive Keoke, amplasat pe malul Lacului Tei, unde a anuntat anterior ca intentioneaza sa construiasca 550 de apartamente de lux, printr-o investitie in valoare estimata la 150 milioane euro.

Conform lui Cazacu, compania GEA-21 are activitati pe piata constructiilor si realizeaza anual o cifra de afaceri de peste un miliard de euro. Dezvoltatorul imobiliar Prasa a inregistrat, anul trecut, o cifra de afaceri de circa 850 milioane euro. Producatorul de ulei Muntenia SA este detinut de grupul american Bunge.

Mediafax

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Business24

Adaugă comentariu