Sun Plaza inaugureaza pasajul care face legatura intre metrou si centru

Marti, 15 Iunie 2010, ora 10:40

2186 citiri

Centrul comercial Sun Plaza, proiect de 200 milioane de euro, dezvoltat de Sparkassen Immobilien in parteneriat cu firma EMCT, a finalizat pasajul subteran care asigura conexiune directa a centrului comercial cu statia de metrou Piata Sudului, investitie de 3 milioane euro, transmite NewsIn.

Inaugurarea pasajului va fi succedata de lansarea pe 18 iunie a complexului Cinema City din Bucuresti, in cadrul Sun Plaza.

Pasajul, cu o lungime de 180 metri, o latime de 6 metri si o inaltime de 3 metri, porneste direct din statia de metrou si are doua iesiri - pe esplanda sud a Sun Plaza, precum si direct in interiorul centrului comercial, in Blue Plaza.

Pasajul gazduieste o galerie comerciala in zona Sun Plaza care prevede mai multe unitati comerciale de mici dimensiuni, printre care o agentie de turism, un atelier de croitorie, un magazin de accesorii, produse si servicii fotografice, un atelier de duplicat chei si stand de ziare si carti.

Centrul comercial Sun Plaza s-a deschis in 25 februarie, investitorii astepandu-se la circa 15 milioane de vizitatori anual.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Business24

#sun, #plaza, #pasaj, #metrou , #Stiri Imobiliare

Adaugă comentariu