Americanii au tot mai putina incredere in economia SUA

Marti, 28 Septembrie 2010, ora 23:28

989 citiri

Increderea americanilor in economie a scazut in septembrie la cel mai redus nivel din ultimele sapte luni, din cauza problemelor de pe piata muncii, transmite Bloomberg citat de Mediafax. 

Indicele calculat de Conference Board a coborat la 48,5 puncte, sub nivelul anticipat, de la 53,2 puncte in luna august. Analistii anticipau un declin al indicelui la 52,1 puncte.

Estimarile privind mentinerea ratei somajului la peste 9% in acest an indica o crestere limitata a veniturilor, astfel incat este mai putin probabil ca americanii sa majoreze cheltuielile de consum, care reprezinta circa 70% din economia Statelor Unite.

Raportul Conference Board confirma punctul de vedere al Rezervei Federale, potrivit caruia redresarea va fi modesta, lunile urmatoare. 

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Cum a ajuns Romania pe locul 1 in UE la inflatie? Prin politicile catastrofale ale Guvernului, care pare a lucra contra cetatenilor
Prăbușirea unui titan din cripto. Cum a ajuns o mare companie să fie acuzată de finanțarea terorismului
De ce se îngrămădesc românii acum să-și facă credite. „Tendințele s-au schimbat mult în ultimul an”

Sursa: Business24

#americani, #economie, #sua, #incredere , #Stiri International

Adaugă comentariu