Angela Merkel, pusa in dificultate in fata unei refugiate in lacrimi

Joi, 16 Iulie 2015, ora 21:17

785 citiri

Foto: Cancelaria Germaniei

Angela Merkel a parut stanjenita, miercuri seara, in timpul unei dezbateri televizate, unde s-a vazut confruntata cu o tanara palestiniana ce a izbucnit in lacrimi pentru ca i s-a respins cererea de azil si trebuie sa paraseasca Germania.

Dezbaterea a fost organizata in orasul Rostock de televiziunea publica regionala in cadrul unei campanii guvernamentale de "dialog cu cetatenii", iar scena a provocat numeroase reactii pe retelele de socializare, relateaza AFP.

Adresandu-se cancelarului german, adolescenta palestiniana, al carei prenume este Reem, explica intr-o germana fara accent ca trece printr-un moment greu dupa ce familia ei se afla acum in situatia de a se intoarce in Liban, tara pe care a parasit-o cu patru ani in urma.

"Si eu am proiecte, vreau sa studiez, este cu adevarat o dorinta, un obiectiv pe care vreau sa-l ating. Si chiar este neplacut sa vad cum altii isi pot savura existenta, iar eu nu ma pot bucura de acest lucru alaturi de ei", spune tanara, cu o voce ...citeste mai departe despre "Angela Merkel, pusa in dificultate in fata unei refugiate in lacrimi" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Valul de taxe care ne așteaptă după majorările de pensii și salarii din an electoral: „Ne ducem spre fundul sacului”

Sursa: Business24

#Angela Merkel refugiata, #Angela Merkel refugiata lacrimi , #Stiri International

Adaugă comentariu