Atacul terorist din Berlin este cel mai greu test pentru Merkel in cei 11 ani la putere

Sambata, 24 Decembrie 2016, ora 20:00

1642 citiri

Foto: Arhiva Ziare.com

S-a confruntat cu o criza a monedei euro care s-a transformat intr-un punct de cotitura existential pentru Uniunea Europeana. A avut de-a face cu invazia Rusiei in Ucraina. A fost singura dintre liderii europeni care a primit in tara sa in jur de un milion de refugiati care au trecut granitele Europei.

Si pentru ca a facut aceasta alegere, cancelarul german Angela Merkel se afla acum in mijlocul celei mai dificile incercari din cei 11 ani in care s-a aflat la putere, dupa atacul terorist de la Targul de Craciun din Berlin, soldat cu 12 morti, scrie New York Times.

Statul Islamic a revendicat deja atentatul, iar autorul este un tunisian cu viziuni salafiste, care a fost ucis vineri la Milano.

Tunisianul cautat a plecat din tara sa in urma cu 7 ani si a facut 4 ani de inchisoare in Italia

Atacul din Berlin a facut-o pe Merkel, al carei partid a suferit deja infrangeri anul acesta, sa fie si mai vulnerabila in contextul alegerilor de anul viitor din Germania. O infrangere a ...citeste mai departe despre "Atacul terorist din Berlin este cel mai greu test pentru Merkel in cei 11 ani la putere" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Business24

#Merkel atac Berlin, #Merkel test atac Berlin , #Stiri International

Adaugă comentariu