Detalii despre Merkel, dupa ce a intrat in carantina: E sanatoasa, dar lucreaza de acasa

Luni, 23 Martie 2020, ora 15:48

1145 citiri

Foto: Arhiva Ziare.com

Cancelarul federal german Angela Merkel, care a fost plasata duminica in carantina dupa ce a intrat in contact cu un doctor infectat cu noul tip de coronavirus, este sanatoasa, dar lucreaza de acasa, a anuntat luni vicecancelarul german Olaf Scholz.

"Dna cancelar federal este sanatoasa in acest moment. Ea pur si simplu lucreaza de acasa, la fel ca multi alti oameni care s-au plasat in autoizolare la domiciliu", a spus Scholz, care este si ministru al finantelor al Germaniei, in cadrul unei conferinte de presa, noteaza Reuters.

"Angela Merkel este activa: am avut impreuna o intalnire de guvern in dimineata aceasta. Nu video, insa ne-am recunoscut desigur vocile unii altora. Astfel, fisiere au fost trimise incoace si incolo si totul s-a desfasurat dupa cum era de asteptat", a adaugat Scholz.

Olaf Scholz a mai anuntat ca va vorbi in locul Angelei Merkel in camera inferioara a parlamentului, Bundestag, miercurea aceasta.

Vineri dupa-amiaza, Merkel a fost vaccinata de medic impotriva pneumococului, o bacterie cauzatoare de pneumonie, intrand in carantina duminica dupa ce a aflat ca medicul cu care a intrat in contact a fost testat pozitiv.

Urmareste LIVE cele mai importante informatii despre pandemia de coronavirus si masurile luate in Romania si in lume ...citeste mai departe despre "Detalii despre Merkel, dupa ce a intrat in carantina: E sanatoasa, dar lucreaza de acasa" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Business24

#Merkel sanatoasa carantina, #Merkel carantina coronavirus , #Stiri International

Adaugă comentariu