Dreptate tarzie pentru vaduva lui Litvinenko

Joi, 24 Noiembrie 2016, ora 10:43

881 citiri

Foto: captura YouTube / BBC

La zece ani de la moartea la Londra a fostului agent secret rus Alexander Litvinenko, sotia lui se declara multumita de ancheta justitiei britanice.

"Sotul meu a asteptat momentul in care se va face dreptate. Chiar daca nu este o dreptate completa, pentru ca vinovatii nu se afla pe banca acuzatilor si nici nu a fost rostita sentinta, cu totii au auzit ce s-a intamplat in urma cu zece ani si cine s-a aflat in spatele acestei infractiuni", a declarat Marina Litvinenko.

Potrivit anchetei procurorilor britanici, uciderea lui Litvinenko a fost "probabil" ordonata de fostul sef al serviciilor secrete ruse FSB, Nikolai Patrusev, si "aprobata si de presedintele Putin".

Judecatorul britanic Richard Owen a transmis in ianuarie 2016 Inaltei Curti de la Londra ca fostul ofiter al serviciilor ruse de informatii ar fi fost otravit in timpul unei intalniri intr-un hotel din Londra.

Marina Litvinenko a apreciat faptul ca presedintele rus Vladimir Putin a fost mentionat ca fiind posibil ...citeste mai departe despre "Dreptate tarzie pentru vaduva lui Litvinenko" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Când va depăși China economia SUA: Concluzia-șoc dată de un expert de la Oxford, care schimbă totul
Economia Rusiei contra cronometru. Spoiala de suprafață a industriei în floare, finanțată de China, și realitatea cruntă a vieții oamenilor de rând

Sursa: Business24

#ancheta moarte Litvinenko Putin , #Stiri International

Adaugă comentariu