George W. Bush si-a exprimat sprijinul pentru Mitt Romney

Miercuri, 16 Mai 2012, ora 09:16

1304 citiri

"Sunt pentru Mitt Romney", a declarat marti pentru postul de televiziune ABC fostul presedinte al Statelor Unite George W. Bush, exprimandu-si sprijinul pentru candidatul republican la Casa Alba, care este pe cale sa obtina investitura pentru a-l infrunta pe Barack Obama in noiembrie.

Bush a facut aceasta afirmatie marti dimineata, in timp ce usile ascensorului se inchideau in fata lui, afirma ABC pe blogul sau.

Fostul presedinte republican (2000-2008) nu a avut multe aparitii mediatice in timpul campaniei pentru alegerile primare republicane, dar sprijinul sau pentru Mitt Romney nu este o surpriza. Candidatul mormon a primit deja in martie sprijinul tatalui sau, George H.W. Bush, fost presedinte republican in perioada 1988-1992.

George W. Bush se exprima marti la Washington pe tema drepturilor omului.

De cand a parasit Casa Alba in ianuarie 2009, Bush s-a abtinut in general sa il critice pe succesorul sau, o sarcina pe care a indeplinit-o insa fostul sau vicepresedinte, Dick Cheney.

George W. Bush si-a publicat la sfarsitul lui 2010 memoriile, cu titlul "Momente decisive".

Cel de-al 43-lea presedinte al Statelor Unite, care ramane foarte nepopular, nu va face campanie alaturi de Mitt Romney, precizeaza postul ABC.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Mediafax

#George W Bush sprijin Mitt Romney, #Casa Alba Mitt Romney, #alegeri SUA Casa Alba , #USA

Adaugă comentariu