O televiziune germana difuzeaza imagini cu svasticile de pe castile soldatilor ucraineni

Miercuri, 10 Septembrie 2014, ora 12:45

1233 citiri

O televiziune germana a difuzat, luni noaptea, imagini cu soldatii ucraineni, care poata casti inscriptionate cu svastici.

Intr-un reportaj privind armistitiul din estul Ucrainei, televiziunea ZDF a inclus o inregistrare video a soldatilor ucraineni cu simbolurile naziste, scrie NBC.

Intr-una din imagini, un soldat are pe casca simbolul corpului de elita nazist, iar un al doilea soldat are o svastica pe echipamentul sau. ZDF se foloseste de aceste imagini pentru a arata ca "batalioane de voluntari din intregul spectru politic intaresc trupele Guvernului".

Imaginile au fost filmate in Ucraina saptamana trecuta, de o echipa norvegiana de la televiziunea TV2. "Filmam un reportaj despre batalionul Azov in orasul estic Urzuf cand i-am intalnit pe acesti soldati", spune corespondentul care a filmat scenele. Cand i-a intrebat pe reprezentantii batalionului daca acesta are tendinte fasciste, i s-a raspuns ca nu, batalionul este compus "doar din antinalisti ucraineni".

Discutia ...citeste mai departe despre "O televiziune germana difuzeaza imagini cu svasticile de pe castile soldatilor ucraineni" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Business24

#Ucraina nazisti batalion Azov, #Ucraina nazisti svastica , #Stiri International

Adaugă comentariu