Organizatie de extrema dreapta, punct de control la granita Ucrainei cu Transnistria

Luni, 20 Iulie 2015, ora 16:21

961 citiri

Activistii organizatiei ucrainene de extrema dreapta Sectorul de Dreapta au instalat un punct de control la granita cu autoproclamata republica Transnistria, motivand decizia prin nevoia de a opri contrabanda.

"Un punct de control a fost organizat in apropiere de asezarea Timkovo, din regiunea ucraineana Odesa, pentru a controla granita cu Transnistria si a impiedica contrabanda", a transmis duminica, pe Facebook, ramura din Odesa a Sectorului de Dreapta, informeaza agentia Tass.

Tiraspolul acuza Chisinaul de razboi hibrid impotriva Transnistriei

Sectorul de Dreapta a transmis ca ofiterii vamali au cooperat cu ei. Activistii au spus ca nu vor opri si nu vor verifica masini, ci vor exercita controlul public asupra activitatilor ofiterilor vamali.

Sputnik: Ucraina pozeaza in tara incercuita de dusmani si amplaseaza trupe la granita ...citeste mai departe despre "Organizatie de extrema dreapta, punct de control la granita Ucrainei cu Transnistria" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Când va depăși China economia SUA: Concluzia-șoc dată de un expert de la Oxford, care schimbă totul
Economia Rusiei contra cronometru. Spoiala de suprafață a industriei în floare, finanțată de China, și realitatea cruntă a vieții oamenilor de rând

Sursa: Business24

#organizatie extrema dreapta control Transnistria, #Sectorul de Dreapta granita Transnistria , #Stiri International

Adaugă comentariu