Povestea unei romance cu trei copii mulatri, vanata de un producator de filme

Vineri, 28 Noiembrie 2014, ora 11:40

1841 citiri

Foto: Facebook/Hellen Nadolu

Lenuta Hellen Nadolu este o romanca, mama a trei copii de rasa mixta, care a fugit din doua tari pentru a-si creste micutii fara a fi discriminati. Cu doar 50 de dolari in buzunar a ajuns in Australia, unde povestea sa, spusa intr-o carte, va fi transpusa in film de un producator australian.

Lenuta s-a nascut in Transilvania si si-a crescut copiii in Ghana inainte de a fugi dintr-un mariaj esuat si a se refugia in Australia, scrie Daily Mail.

Lenuta si-a parasit sotul, bogat si influent, pentru ca dorea sa isi ia inca o nevasta, si a depasit obstacole inimaginabile pentru a ajunge in Australia, dupa o lupta de un an pentru a se putea stabili acolo cu copiii sai, Elsie, Nancy si William.

Lenuta Hellen Nadolu si-a petrecut multi ani amintindu-si acele vremuri si pentru a scrie o carte de memorii, Give Me Courage (Da-mi curaj - trad. red.).

La doar cateva zile dupa lansarea cartii, romanca a fost contactata de producatorul Stuart Quin - care a lucrat si la pelicula Priscilla, ...citeste mai departe despre "Povestea unei romance cu trei copii mulatri, vanata de un producator de filme" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Business24

#romanca Australia carte copii, #romanca Australia film , #Stiri International

Adaugă comentariu