Statele Unite vor trimite echipamente militare ultramoderne in tarile aliate din Asia

Vineri, 10 Aprilie 2015, ora 22:34

1231 citiri

Foto: New York Post

Statele Unite vor trimite armament de ultima generatie, inclusiv avioane militare invizibile pe radare si sisteme de contracarare a atacurilor cibernetice, in tarile aliate din Asia, promite secretarul american al Apararii, Ashton Carter, aflat intr-un turneu care include Japonia si Coreea de Sud.

"Cele mai noi echipamente militare de care dispunem vor fi aduse in aceasta parte a lumii", a afirmat Ash Carter la Seul, potrivit ziarului South China Morning Post.

Seful Pentagonului a precizat ca discutiile pe care le-a avut cu ministrul sud-coreean al Apararii, Han Min-koo, au inclus o evaluare a amenintarii pe care Coreea de Nord, care are arme nucleare, o reprezinta pentru Peninsula Coreea si pentru teritoriul continental american.

"Dupa cum a demonstrat recent prin lansarea unor rachete, Coreea de Nord pare sa aiba intentia de a continua provocarile", a spus Carter.

Regimul stalinist de la Phenian a lansat ...citeste mai departe despre "Statele Unite vor trimite echipamente militare ultramoderne in tarile aliate din Asia" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Prăbușirea unui titan din cripto. Cum a ajuns o mare companie să fie acuzată de finanțarea terorismului
Când va depăși China economia SUA: Concluzia-șoc dată de un expert de la Oxford, care schimbă totul

Sursa: Business24

#Ashton Carter arme moderne Asia, #SUA inarmare aliati Asia, #Coreea Nord amenintare rachete SUA , #Stiri International

Adaugă comentariu