Trump, atacat de un contracandidat: Daca nu ar fi mostenit 200 de milioane de dolari, ar fi ajuns vanzator

Vineri, 26 Februarie 2016, ora 15:12

970 citiri

Foto: captura video CNN

Miliardarul american Donald Trump a fost joi seara la Houston tinta unor atacuri legate de imigratie din partea adversarilor sai republicani - in frunte cu senatorii Ted Cruz si Marco Rubio - care l-au acuzat de ipocrizie si incoerenta pe aceasta tema.

Cea de-a zecea dezbatere a avut o incarcatura deosebita pentru cursa la investitura republicana, fiind programata cu cateva zile inainte de "Super Tuesday", intalnirea electorala de la 1 martie in cursul careia vor vota 11 state, fiind repartizati un sfert dintre delegati, transmite AFP.

"Daca se apuca de construit zidul (dintre Statele Unite si Mexic) cum a construit Trump Towers, va trebui sa recurga la muncitori clandestini!", a declarat senatorul de Florida Marco Rubio in deschiderea unui viu schimb de replici cu miliardarul din domeniul imobiliar.

"Taci, taci din gura", i-a strigat acesta din urma. "Am angajat zeci de mii de persoane in viata mea, pe cand tu nu ai angajat niciodata pe nimeni", a continuat el.

"In ...citeste mai departe despre "Trump, atacat de un contracandidat: Daca nu ar fi mostenit 200 de milioane de dolari, ar fi ajuns vanzator" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Prăbușirea unui titan din cripto. Cum a ajuns o mare companie să fie acuzată de finanțarea terorismului
De ce se îngrămădesc românii acum să-și facă credite. „Tendințele s-au schimbat mult în ultimul an”

Sursa: Business24

#Marco Rubio atac Trump, #Rubio Trump dezbatere republicani, #dezbatere candidati republicani , #Stiri International

Adaugă comentariu