Accesorii pentru smartphone ce imbunatatesc performanta utilizarii

Joi, 02 Iunie 2016, ora 14:51

2281 citiri

Smartphone-urile au revolutionat modul in care ne desfasuram viata de zi cu zi: in plus fata de avantajul de a comunica wireless, smartphone-urile ne permit sa accesam Internetul, oriunde ne-am afla, sa ne conectam cu prietenii sau cu familia, sa jucam diverse jocuri etc. Smartphone-urile din ziua de azi reprezinta produse moderne, sau dispozitive portabile de telecomunicatie. De asemenea, smartphone-urile au mai multe intrebuintari, lucru ce face ca astfel de aparate sa fie indispensabile omului modern.

Cu toate ca piata smartphone-urilor de la nivel global evolueaza in sens pozitiv, acelasi trend se pastreaza si in Romana, vanzarile de astfel de dispozitive crescand cu pana la 23% in anul 2016, comparativ cu 2015. Astfel, cererea mare fata de smartphone-uri incurajeaza dezvoltarea sectorului de accesorii pentru dispozitive mobile. De fapt, evolutia acestui nou sector este incurajata si de faptul ca pretul smartphone-urilor este din ce in ce mai mic, comparativ cu alti ani.

De ...citeste mai departe despre "Accesorii pentru smartphone ce imbunatatesc performanta utilizarii" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Sonos și-a actualizat complet aplicația. Cu ce funcții noi vine
ChatGPT a fost dat în judecată, de o asociaţie de protecţie a vieţii private:"Nici chiar editorul său, OpenAI, nu îl poate opri"

Sursa: Business24

#accesorii smartphone performanta utilizare, #accesori smartphone compania Stfiler , #Stiri Internet

Adaugă comentariu