Ce lucruri poate face Samsung Galaxy S6, iar iPhone nu

Joi, 05 Martie 2015, ora 11:26

1196 citiri

Foto: Forbes

Samsung a lansat zilele trecute noul sau varf de gama, Galaxy S6. Producatorul sud-coreean a adus imbunatatiri semnificative smartphone-ului, astfel ca are cateva functii care i-ar face gelosi pe posesorii de iPhone.

Business Insider a realizat o lista ce cuprinde lucrurile pe care Galaxy S6 si varianta cu ecran prelungit pe ambele parti laterale S6 Edge le pot face, iar iPhone nu.

Samsung Galaxy S6 e mai tare ca iPhone 6?

Incarcare wireless: Telefonul sud-coreenilor este dotat cu o tehnologie care permite incarcarea wireless a bateriei. In schimb, smartphone-ul Apple este inca "legat" de incarcatorul clasic.

Incarcare rapida: O alta tehnologie utila regasita la Galaxy S6 este incarcarea rapida. Samsung sustine ca, daca pui telefonul la incarcat timp de 10 minute, ai suficienta baterie pentru a-l folosi patru ore. iPhone nu dispune de asa ceva.

Culori: Galaxy S6 Edge permite utilizatorului sa atribuie o culoare fiecarui contact din lista. Astfel, cand primeste ...citeste mai departe despre "Ce lucruri poate face Samsung Galaxy S6, iar iPhone nu" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
TSMC a dezvăluit planurile pentru lansarea tehnologiei avansate TSMC A16
Samsung anunță inovații AI pentru interfața One UI 6.1.1

Sursa: Business24

#Samsung Galaxy S6 iPhone, #comparatie Samsung iPhone , #Stiri Internet

Adaugă comentariu