In luna decembrie ai promotii imbatabile la gazduire web pe HostMGS!

Autor: Advertorial

Marti, 26 Noiembrie 2019, ora 11:36

1789 citiri

Iti doresti sa ai un site web si nu stii ce plan de gazduire sa alegi? Iti sugeram sa arunci o privire peste promotiile imbatabile oferta de HostMGS in luna decembrie 2019.

1. Clientii care achizitioneaza un pachet de gazduire si platesc, in avans, pe 1 an, beneficiaza de o reducere uriasa de 50%. Oricum majoritatea clientilor platesc pe cel putin 1 an gazduirea.

Statisticile (prezentate pe hostingfacts.com) arata ca:

2. Clientii care adauga pe site-ul lor un link cu care sa indice numele providerului HostMGS (de tip Powered by HostMGS) au posibilitatea de a beneficia de 3 luni de gazduire gratis, urmand ca dupa aceasta perioada sa decida daca doresc sa continue sa foloseasca serviciile oferite sau nu, fara nici o obligatie.

Dupa cele 3 luni de proba, cei care doresc sa continue vor plati un abonament de 12 luni, insa pretul va fi tot unul promotional, pentru ca se vor scadea doua luni din doisprezece.

Serviciile regasite pe hostmgs.com sunt foarte variate:

Pe site-ul hostmgs.com poti gasi diferite tipuri de hosting, pe care se pot instala rapid, prin Softaculous, doar prin cateva click-uri:

Iti doresti sa-ti vezi site-ul in partea de sus a paginii de cautare Google?

Clasarea site-ului in Google poate fi afectata de hosting. Serviciile oferite de HostMGS se caracterizeaza prin:

Alegerea unui serviciu de gazduire web de calitate pentru un site web este deosebit de importanta. Un site care functioneaza lin, sigur si rapid si este gazduit pe un server de hosting de TOP (cum este HostMGS), va avea sanse mari sa obtina un clasament mai bun in cautarea Google.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
NVIDIA își îndreaptă atenția către industria roboților umanoizi. Ce a declarat CEO-ul companiei
Sonos și-a actualizat complet aplicația. Cu ce funcții noi vine

Sursa: Business24

#gazduire web, #web hosting , #Oferte internet

Adaugă comentariu