Indragostiti, atentie la hackeri! Cum ne protejam de atacuri in preajma Valentine's Day

Sambata, 13 Februarie 2016, ora 07:14

1034 citiri

Foto: Pexels/Pixabay.com

Hackerii profita de orice ocazie pentru a pune mana pe datele si banii utilizatorilor de Internet, asa ca Valentine's Day reprezinta o oportunitate pentru infractorii cibernetici sa incerce sa profite de naivitatea unora.

Bogdan Botezatu, Senior eThreat Analyst la Bitdefender, a precizat pentru Ziare.com ca specialistii in securitate ai companiei romanesti au remarcat in fiecare an o crestere a valului de escrocherii informatice care tintesc utilizatorii de pe intreg mapamondul, inainte de Valentine's Day.

Cel mai adesea, acestea sunt distribuite prin e-mail-uri de tip spam si directioneaza utilizatorii catre site-uri de phishing, frauda sau catre pagini cu virusi.

Anual, infractorii declanseaza un adevarat raid de atacuri, intrucat spam-ul de Valentine's Day reprezinta circa 5-10% din intregul volum de spam la nivel global, conform datelor Bitfedender.

Hackerii isi vor face de cap in 2016: Atacurile care vor lua amploare in acest an

Numarul fraudelor inregistreaza o ...citeste mai departe despre "Indragostiti, atentie la hackeri! Cum ne protejam de atacuri in preajma Valentine's Day" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Sonos și-a actualizat complet aplicația. Cu ce funcții noi vine
NVIDIA își îndreaptă atenția către industria roboților umanoizi. Ce a declarat CEO-ul companiei

Sursa: Business24

#atacuri hackeri Valentines Day, #hackeri Valentines Day, #atacuri cibernetice Valentines Day, #valentines day , #Stiri Internet

Adaugă comentariu