Min. Comunicatiilor: 244 de plati au fost efectuate prin ghiseul.ro

Miercuri, 06 Aprilie 2011, ora 18:55

1522 citiri

Un numar de 244 de plati au fost efectuate, incepand cu 30 martie si pana in prezent, prin intermediul Sistemului National Electronic de Plata a Taxelor si Impozitelor (SNEPTI) cu cardul bancar - ghiseul.ro, potrivit unui comunicat emis de Ministerulul Comunicatiilor si Societatii Informationale, precizeaza NewsIn.

"Mai mult, s-au facut plati intre orele 22.00-06.00. In ceea ce priveste site-ul www.ghiseul.ro, conform statisticilor, acesta a fost accesat de un numar de 18.743 vizitatori unici", se mai arata in comunicat.

Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI) a lansat pe 30 martie ghiseul.ro, sistemul national electronic de plata online a taxelor si impozitelor cu cardul bancar (SNEPTI), cetatenii din Targu Mures si sectoarele 2 si 6 din Bucuresti fiind primii care vor putea accesa acest serviciu.

"Cetatenii romani avand domiciliul in Targu Mures, sectoarele 2 si 6 din Bucuresti sunt primii care vor putea accesa acest serviciu pentru plata online a taxelor, impozitelor si amenzilor. In plus, tot de astazi (miercuri, n.r.), prin intermediul Ghiseul.ro pot fi achizitionate de la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Informatica domenii de Internet din spatiul .RO", se arata intr-un comunicat MCSI, de la acea data.

Proiectul, angajat public de MCSI anul trecut, a prins contur cu sprijinul Asociatiei Pentru Plati Electronice din Romania (APERO), care a pus la dispozitia administratiilor locale Ghiseul.ro in mod gratuit.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
NVIDIA își îndreaptă atenția către industria roboților umanoizi. Ce a declarat CEO-ul companiei
Sonos și-a actualizat complet aplicația. Cu ce funcții noi vine

Sursa: Business24

#minister comunicatii, #ghiseul.ro, #plati , #Plati online

Adaugă comentariu