Un investitor din Israel interesat de turismul montan

Duminica, 14 Mai 2006, ora 06:20

1495 citiri

Prefectul Sibiului, Ion Ariton s-a intalnit, ieri, cu Moti Yaacov, manager general al companiei C.M.A. din Tel Aviv (Israel), aflat in vizita de documentare in judetul SibiuMoti Yaacov a fost insotit de Dan Cristian Hartenis, din partea firmei Business Consulting & Management Services SRL, din Bucuresti, reprezentantul firmei israeliene in Romania.

La intalnirea de la prefectura, Moti Yaacov a prezentat prefectului de Sibiu intentia companiei pe care o conduce de a initia afaceri in judetul Sibiu, in domeniul mediului inconjurator. Este vorba de construirea unei fabrici de resturi menajere si a unei statii de epurare, dupa o tehnologie foarte avansata, in parteneriat cu intreprinzatori locali sau cu autoritati publice locale.

Moti Yaacov a anuntat, cu acelasi prilej, ca intentioneaza sa lanseze si un proiect de investitii in turismul montan, in Muntii Fagaras, in zona comunei zona Porumbacu de Sus.

Prefectul Ion Ariton si-a exprimat satisfactia fata de interesul manifestat de o importanta companie, cum este C.M.A., pentru a dezvolta afaceri in judetul Sibiu, cu speranta ca planurile investitorilor din Tel Aviv isi vor gasi finalitatea intr-un viitor apropiat A- precizeaza Dorin Teodorescu, purtatorul de cuvant al Prefecturii judetului Sibiu.

AMOS News Agentie independenta de presa

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Economia Rusiei contra cronometru. Spoiala de suprafață a industriei în floare, finanțată de China, și realitatea cruntă a vieții oamenilor de rând
Când va depăși China economia SUA: Concluzia-șoc dată de un expert de la Oxford, care schimbă totul

Sursa: Business24

Adaugă comentariu