Adele a incheiat inregistrarea celui de-al treilea album din cariera

Luni, 23 Iunie 2014, ora 12:02

2473 citiri

La trei ani dupa discul de mare succes "21", cantareata britanica Adele a terminat inregistrarea celui de-al treilea album de studio si planuieste o lansare-surpriza.

"Albumul a fost compus, inregistrat, iar acum este gata. Teoretic, ar putea fi lansat maine, daca (Adele, n.r.) ar dori acest lucru", a precizat o sursa pentru ziarul Daily Star Sunday, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Potrivit unor surse, Adele si casa ei de discuri intentioneaza sa lanseze noul album intr-un mod discret si fara o "campanie publicitara", asa cum Beyonce a lansat anul trecut cel mai recent disc al sau, care ii poarta numele.

"Planul este o lansare internationala pe iTunes, ca o mare surpriza, fara promovare prealabila sau campanie publicitara. Tactica de soc a functionat grozav pentru Beyonce si toata lumea crede ca noul album al lui Adele este atat de asteptat, incat nu are nevoie de o campanie de promovare indelungata", a declarat o sursa.

Dupa lansarea albumului "21", in 2011, vandut in 30 de milioane de exemplare in toata lumea, Adele a facut o pauza in cariera, pentru a se ocupa de cresterea baietelului sau, Angelo, pe care il are cu partenerul ei, omul de afaceri Simon Konecki.

Cel mai recent turneu al cantaretei Adele a avut loc in acelasi an, cu ocazia lansarii albumului "21", desi artista a fost constransa sa anuleze o serie de concerte, dupa ce suferit o interventie pe coardele vocale.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscuta ca Adele, este cantareata si compozitoare. Ea a debutat la 19 ani si s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciata si de criticii muzicali. Adele a fost prima artista care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards, iar in 2012 a castigat sase premii Grammy. Pana in prezent, ea a lansat pe piata doua albume, "19" si "21". Inzestrata cu o voce exceptionala, artista nu s-a ferit sa exprime deziluziile sale in dragoste in melodii precum "Someone Like You" si "Rolling in the Deep".

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Mediafax

#album Adele, #cantareata britanica Adele, #lansare album Adele , #Cariera

Adaugă comentariu