De ce lectura este importanta, indiferent de varsta cititorului

Autor: Advertorial

Miercuri, 20 Ianuarie 2021, ora 13:48

2330 citiri

Sursa foto: https://imgur.com Via www.shutterstock.com

La un moment dat, o universitate americana a realizat o cercetare interesanta, iar concluziile ei au fost uimitoare: persoanele care si-au facut un obicei din a citi traiesc mai mult cu aproximativ 2 ani fata de ceilalti. Indiferent de gen, avere, educatie sau sanatate.

Toata lumea este de acord, lectura este foarte importanta. Intrebarea este insa de ce. Raspunsul depinde probabil de varsta cititorului, de interesele sale, de activitatile de zi cu zi. Afli din acest articol care sunt cele mai importante avantaje ale lecturii:

Cititul este o activitate importanta pentru fiecare dintre noi. Daca citesti in fiecare zi, iti antrenezi mintea, ti-o pastrezi intr-o forma sanatoasa. Cititul este o activitate care se incepe in primii ani, atunci iti dezvolti aceasta abilitate. La inceput cu ajutorul parintilor, apoi cu ajutorul profesorilor. La un moment dat, daca esti obisnuit cu lectura, vei descoperi ca nu poti renunta la aceasta activitate pentru simplul motiv ca iti face placere. Cauta cartile care iti plac si vezi cele mai noi carti din libraria Delfin.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Business24

#lectura, #importanta lectura , #Stiri Lifestyle

Adaugă comentariu