Speakeri de top la Saptamana PR-ului Romanesc

Miercuri, 04 Octombrie 2006, ora 13:35

1531 citiri

Speakerii de top si-au dat intalnire la cea de-a patra editie a Saptamanii PR-ului Romanesc, ce se desfasoara in perioada 6-9 noiembrie la Athenee Palace Hilton.Evenimentul reuneste sub semnul excelentei in comunicare Congresul International cu tema: "Comunicare pentru reputatie si profit. Responsabilitate si credibilitate & Etica in comunicare", Gala Excelentei in Relatii Publice, training-ul "Are You Creative in PR - if not - why not?" si Ziua Carierei dedicata studentilor.

Saptamana PR-ului Romanesc debuteaza cu Congresul International (6-7 noiembrie) a carui tema generala "Comunicare pentru reputatie si profit. Responsabilitate si credibilitate & Etica in comunicare" va fi prezenta in discursurile, dezbaterile si workshop-urile evenimentului, informeaza un comunicat al organizatorilor.

Editia din acest an gazduieste profesionisti de renume international precum: Dr. Horst Avenarius, Presedintele Consiliului German de Relatii Publice; Dr. Arlo Brady, Cercetator la Universitatea Cambridge; Nikos Avlonas, Presedintele Centrului de Sustenabilitate si Excelenta (CSE); JAArg Leipziger, Presedintele Academiei Germane de Relatii Publice si Presedinte de Onoare al Societatii Germane a Agentiilor de Relatii Publice si Tony Meehan, Presedintele TMA Communication.

Invitatii straini alaturi de manageri de top si de profesionisti romani vor dezbate in cadrul congresului tematici precum: managementul reputatiei, sustenabilitate si responsabilitate sociala, valoarea adaugata prin PR, etica in PR si modalitati de evaluare a activitatilor de comunicare.

Competitia Romanian PR Award 2006 isi va premia castigatorii in cadrul Galei Excelentei in Relatii Publice in seara zilei de 6 noiembrie.

Trainingul intensiv programat pentru 8 noiembrie: "Are You Creative in PR - if not - why not?", sustinut de britanicul Tony Meehan, va evidentia importanta creativitatii in PR, legatura dintre creativitate - inovatie - genialitate, posibilitatea de a deveni creativ si va prezenta studii de caz ale unor programe de PR remarcabile.

Ziua Carierei din 9 noiembrie, gazduita de Camera de Comert si Industrie, incheie Saptamana PR-ului Romanesc.

Evenimentul este organizat de Forum for International Communications, cu scopul de a coagula preocuparile celor interesati de domeniul Relatiilor Publice si de a contribui la consolidarea unei constiinte de apartenenta la aceasta comunitate.

Inscrierile se pot face online la www.praward.ro

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Business24

Adaugă comentariu