Studiu CCIR: Cursurile de dezvoltare profesionala si personala, cea mai buna investitie in angajati

Marti, 23 Mai 2017, ora 09:00

2210 citiri

Cursurile de dezvoltare profesionala si personala sunt cea mai buna investitie in angajatii unei companii, releva un studiu comandat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) si realizat de Centrul pentru Studierea Opiniei si Pietei (KANTAR - TNS) cu sprijinul firmei de consultanta Arthur/Regents, pe un esantion de 501 firme.

Potrivit studiului mentionat, 45% dintre companii considera cursurile de dezvoltare profesionala si personala ca fiind cea mai buna investitie in angajati.

Tichetele de masa sunt mentionate de 25% dintre respondenti, fiind urmate de prime (12%), tichete cadou sau de vacanta (7%) si teambuilding (6%).

Peste jumatate dintre cei chestionati au mentionat ca ofera angajatilor cursuri de dezvoltare profesionala si personala.

Alte beneficii oferite angajatilor sunt tichetele de masa (40%), tichetele cadou sau de vacanta (30%) si teambuildingul (26%), se arata in studiul CCIR.

In ceea ce priveste informarea cu privire la mediul economic, studiul releva ca majoritatea companiilor (66%) din Romania cauta informatii online. ...citeste mai departe despre "Studiu CCIR: Cursurile de dezvoltare profesionala si personala, cea mai buna investitie in angajati" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Business24

#studiu CCIR, #cursuri dezvoltare profesionala , #Stiri Locuri de munca

Adaugă comentariu