Piraeus Bank a majorat dobanzile pentru creditele aflate in derulare

Luni, 10 Noiembrie 2008, ora 10:48

738 citiri

Piraeus Bank Romania majoreaza dobanzile pentru o parte din creditele de nevoi personale fara garantie, de tipul Happy End, aflate in sold, pe fondul inrautatirii conditiilor de finantare de pe pietele internationale, a anuntat institutia bancara.Piraeus Bank Romania majoreaza dobanzile pentru o parte din creditele de nevoi personale fara garantie, de tipul Happy End, aflate in sold, pe fondul inrautatirii conditiilor de finantare de pe pietele internationale, a anuntat institutia bancara.


Majorarile de dobanda sunt cuprinse intre 1,65% - 2,20% pentru imprumuturile in lei si 0,90% - 1,55% pentru cele in valuta.


Masura vizeaza majoararea dobanzilor pentru un procent de 7,6% din totalul creditelor de nevoi personale aflate in portofoliu, informeaza Financiarul.


"Modificarile de dobanda la creditele acordate in moneda nationala vin pe fondul unei cresteri accentuate a dobanzilor de pe piata si a variatiei semnificative a indicelui ROBOR fata de momentul acordarii creditelor. In cazul dobanzilor la creditele in valuta, ajustarile au fost determinate de cresterea generalizata a costurilor de finantare interna si externa pentru toate institutiile de creditare din Romania, in conditiile unei lichiditati scazute pe piata internationala", se arata in comunicatul bancii.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Business24

Adaugă comentariu