ARO sub amenintare

Duminica, 08 Ianuarie 2006, ora 09:34

1199 citiri

O amenintare terorista pune pe jar autoritatile din Arges. Intr-un manifest trimis mai multor redactii de ziare, Asociatia Dreptate si Adevar Muscel, necunoscuta pana acum, spune ca va actiona cu metode teroriste impotriva tuturor celor vinovati de dezastrul uzinelor ARO.

Fosti si actuali directori de uzina, oameni politici si chiar ziaristi sunt amenintati ca vor fi infectati cu germeni ai gripei aviare si ai SIDA.

Primul care a reactionat la noul Armaghedon a fost prefectul judetului Arges, care cunoaste situatia de la ARO.

Singura asociatie, recunoscuta legal, care lupta pentru drepturile disponibilizatilor de la ARO este organizatia Salvati Muscelul. Membrii acesteia, care in timp au tras numeroase semnale de alarma legate de dezastrul de la ARO spun insa ca vremea haiducilor a trecut si ca totul este o diversiune.

Cazul a fost preluat de Directia de combatere a crimei organizate si terorismului, care incearca sa-i descopere pe autorii acestui manifest, dar nu face declaratii pentru ca ancheta este abia la inceput.

Realitatea TV

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american

Sursa: Business24

Adaugă comentariu