ICEEfest: Orange are peste 200 de milioane de utilizatori online

Autor: Emilian Nedelcu

Joi, 06 Iunie 2013, ora 16:44

1657 citiri

Orange, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, are peste 200 de milioane de utilizatori online, care-i folosesc aplicatiile si serviciile digitale, a declarat Thomas Penet, directorul zonei de digital al Orange, in cadrul ICEEfest.

La nivel global, a spus Thomas Penet, 20% din timpul nostru este petrecut pe retelele sociale.

Facebook este cea mai mare baza de date din lume, prima platforma foto si a doua platforma video. Nu ne permitem sa nu fim acolo, a spus oficialul Orange.

Orange a intrat in social media in decembrie 2008, iar in doi ani, spune directorul Orange, compania si-a deschis pagini de Facebook in toate sucursalele din Europa, ajungand la 473.000 de like-uri.

In aprilie 2011, Orange ajunsese la peste un milion de like-uri in Europa, iar in prezent are peste 13 milioane de like-uri la nivel global.

"Orange foloseste social media pentru consumul de media, pentru generarea de vanzari, pentru selectie si evaluare si pentru suport si asistenta tehnica", a spus Thomas Penet.

Brandul Orange ocupa locul 50 in topul celor mai importante marci mondiale, cu o valoare de 15,4 miliarde de dolari, potrivit clasamentului Millward Brown 2012.

In Romania, Orange are aproape 490.000 de like-uri. Operatorul este lider pe piata locala, cu 10,214 milioane de clienti si venituri de 291 milioane de euro la 31 martie 2013.

Orange Romania este parte a grupului Orange-France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 230 milioane de clienti pe cinci continente.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
NVIDIA își îndreaptă atenția către industria roboților umanoizi. Ce a declarat CEO-ul companiei
Sonos și-a actualizat complet aplicația. Cu ce funcții noi vine

Sursa: Business24

#social media Orange, #fani Facebook Orange, #like Facebook Orange, #utilizatori online Orange , #stiri Orange Romania

Adaugă comentariu