La sfarsitul campaniei de aderare pentru Pilonul II, Aviva raporteaza peste 320.000 de contracte semnate

Luni, 28 Ianuarie 2008, ora 11:04

990 citiri

Numarul total de contracte semnate in ultimele doua saptamani ale campaniei de aderare raportat de compania Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat este de 72.078 de adeziuni, informeaza un comunicat de presa.

Aceste contracte urmeaza a fi supuse procesului de validare in scurt timp de catre Casa Nationala de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale.

"Cresterea semnificativa a numarului de adeziuni din ultimele doua saptamani se datoreaza in primul rand faptului ca romanii au constientizat pe ultima suta de metri faptul ca daca ei nu-si exprima propria optiune, statul va face alegerea in locul lor. Acest mesaj a fost sustinut in toate mediile de catre majoritatea administratorilor precum si de reprezentantii Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private.

Suntem multumiti ca prin intermediul retelei pe care ne-am creat-o, am reusit ca la sfarsitul campaniei de aderare sa strangem un numar total de peste 320.000 de adeziuni." a declarat Shah Rouf, CEO Aviva Grup Romania.

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Business24

Adaugă comentariu