Benzina mai ieftina de la Petrom

Marti, 09 Octombrie 2007, ora 23:25

957 citiri

Compania Petrom a decis reducerea pretului benzinelor cu sase bani pe un litru, incepand cu 10 octombrie, in timp ce pretul motorinelor va ramane neschimbat, a informat, marti, compania.Astfel, pretul benzinelor comercializate in statiile Petrom si PetromV scade cu sase bani pe litru, in timp ce pretul motorinelor ramane neschimbat.

"Masura de modificare a preturilor practicate de Petrom vine ca urmare a scaderii cotatiilor internationale, adaptata conditiilor de piata din Romania", se precizeaza in comunicatul remis de companie, marti, pentru NewsIn.

Politica de preturi a Petrom, adoptata la inceputul anului 2005, tine seama de evolutiile internationale ale pretului produselor petroliere dar si de contextul pietei interne.

Ultima modificare a preturilor practicate de Petrom a fost operata pe data de 24 septembrie, cand pretul benzinelor comercializate in reteaua proprie a crescut cu sase bani/litru, in timp ce pretul motorinelor a crescut cu maximum sapte bani/litru.

Petrom SA detine in Romania circa 500 de statii Petrom, dintre care 77 de statii functioneaza conform unui concept modern, care introduce standarde de calitate internationala, PetromV.

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <ahref=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro

Sursa: Business24

Adaugă comentariu