Conducerea ASF, asteptata sa dea explicatii, luni, in Parlament, pe fondul scandalului RCA

Luni, 24 Octombrie 2016, ora 07:45

989 citiri

Foto: Arhiva Ziare.com

Conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara a fost convocata, pentru luni, de la ora 16:00, la audieri in Comisia de Buget-Finante a Camerei Deputatilor, pe fondul controversei legate de preturile RCA si a recentelor insolvente de pe piata asigurarilor.

"Decizia a fost luata dupa aprobarea de catre ASF, pe 17 octombrie 2016, a Raportului cu privire la determinarea tarifelor de prima maxime pentru asigurarea obligatorie de raspundere civila auto (RCA) pentru pagube produse tertilor prin accidente de vehicule. Acest raport, care a fost deja contestat de Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare din Romania, stabileste tarife maximale pentru politele RCA, aruncand povara asupra persoanele fizice detinatoare de vehicule mici", a transmis, joi, biroul de presa al PSD.

Social-democratii considera ca firmele de asigurari din strainatate au preluat controlul asupra celor autohtone, consecinta fiind discriminarea ...citeste mai departe despre "Conducerea ASF, asteptata sa dea explicatii, luni, in Parlament, pe fondul scandalului RCA" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel
Samsung anunță inovații AI pentru interfața One UI 6.1.1

Sursa: Business24

#ASF conducere audiata Parament, #scandal RCA audieri conducere ASF , #Stiri Preturi

Adaugă comentariu