Un nou vicepresedinte pentru Raiffeisen Banca pentru Locuinte

Luni, 16 Aprilie 2007, ora 15:19

1011 citiri

Luminita Manolache a fost numita in functia de vicepresedinte al Raiffeisen Banca pentru Locuinte si urmeaza sa preia atributiile care i-au revenit pana in prezent lui Wolfgang Melzer, fostul vicepresedinte RBL

Luminita Manolache va coordona departamentele de Contabilitate si Control Financiar, Operatiuni cu Clientela, Trezorerie si Tehnologia Informatiei.

In varsta de 40 de ani, noul vicepresedinte RBL a mai condus Directia de Operatiuni cu Clientela a Raiffeisen Banca pentru Locuinte prin cele patru departamente componente (Back Office, Economisire Call Center, Plati si Credite) inca de la infiintarea institutiei financiare, in luna mai 2004.

Luminita Manolache a mai ocupat si functiile de consultant in cadrul Raiffeisen Bank, Tax Manager la PricewaterhouseCoopers si Sef Serviciu Directia Asigurari Credite de Export in cadrul Bancii de Export Import a Romaniei.

Este absolventa a Facultatii de Finante Contabilitate din cadrul Academiei de Studii Economice precum sa Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Ecologice Bucuresti.

A obtinut calitatea de auditor financiar si expert contabil si este membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania si al Corpului Expertilor Contabili sContabililor Autorizati din Romania.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
De ce se îngrămădesc românii acum să-și facă credite. „Tendințele s-au schimbat mult în ultimul an”
NVIDIA își îndreaptă atenția către industria roboților umanoizi. Ce a declarat CEO-ul companiei

Sursa: Business24

Adaugă comentariu