Samsung Galaxy S3, cel mai vandut telefon din lume

Autor: Emilian Nedelcu

Sambata, 10 Noiembrie 2012, ora 12:59

6140 citiri

De cand a devenit cel mai mare producator de telefoane din Statele Unite, datorita vanzarilor Galaxy Note 2, Samsung este pe cale de a vinde peste 30 de milioane de smartphone-uri Galaxy S3 la nivel global in doar cinci luni.

Samsung Galaxy S3 a devenit cel mai vandut smartphone din lume in trimestrul trei din 2012, detronand iPhone 4S, potrivit firmei de consultanta si cercetare Strategy Analytics.

Strategy Analytics spune ca smartphone-ul Samsung a devenit cel mai vandut telefon din lume datorita ecranului mare si a distributiei extinse.

Samsung Galaxy S3 nu va avea o perioada prea lunga in pozitia de lider, potrivit firmei de cercetare.Problema? iPhone5. Neil Mawston, director in cadrul Strategy Analytics, crede ca Galaxy S3 va fi lider pentru o scurta perioada de timp. "Apple iPhone 5 a avut un start puternic cu vanzari estimate la 6 milioane de unitati la nivel global in timpul celui de-al treilea trimestru din 2012", a spus el.

"Ne asteptam ca noul iPhone 4 sa depaseasca in vanzari Samsung Galaxy S3 in trimestrul patru din 2012, iar Apple sa-si reclame titlul de producatorul cu cel mai vandut telefon din lume".

Samsung Galaxy S3 a fost lansat in luna mai a acestui an.

Noul telefon al celor de la Samsung vine cu un ecran masiv, de 4,8 inci, are o grosime de doar 8,6 mm si cantareste 133 de grame si are un procesor quad-core cu o viteza de 1,4GHz.

Smartphone-ul dispune de o camera principala echipata cu un senzor de 8MP, precum si de o camera frontala, de 1,9MP, capabila de inregistrare HD la 30 fps. Software-ul de fotografiere a telefonului permite recunoasterea faciala, iar terminalul este capabil sa sincronizeze imaginile din galeria foto cu profilul prietenilor din retelele sociale.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Când va avea loc evenimentul Samsung Unpacked și ce dispozitive vor fi prezentate

Sursa: Business24

#Samsung Galaxy S3 cota piata, #vanzari Samsung Galaxy S3, #Galaxy S3 vs iPhone 4S, #cel mai vandut smartphone , #Cota de piata

Adaugă comentariu