BitDefender a ajuns la a 9 -a generatie

Miercuri, 05 Octombrie 2005, ora 15:45

1134 citiri

Dupa succesul international inregistrat in acest an cu generatia 8, Softwin anunta lansarea unei noi generatii de solutii de securitate pentru statiile de lucru, BitDefender 9. "BitDefender 8 a devenit cel mai bine vandut produs IT romanesc in lume. Lansata in august 2004, generatia 8 BitDefender a ajuns pe primul loc in topul celor mai vandute produse software in magazinele franceze si pe locul 3 in Germania", a spus Daniel Ionescu, directorul diviziei de securitate a datelor din cadrul Softwin.

Prin cele trei produse ale sale: BitDefender Professional Plus, BitDefender Standard si BitDefender Internet Security, generatia 9 a fost conceputa pentru a satisface nevoile de securitate ale tuturor categoriilor de utilizatori de calculatoare.

Noutatea absoluta a generatiei este BitDefender 9 Internet Security, un pachet de produse de securitate care functioneaza unitar, sub aceeasi interfata, fiind adresat celor care folosesc frecvent internetul.

"BitDefender 9 Internet Security a fost conceput pentru a acoperi toate nevoile de securitate ale unui computer conectat la internet. Pachetul asigura protectie impotriva tuturor amenintarilor informatice: virusi, spyware, spam, incercari de phishing, intruziuni si continut web nedorit", se mai arata in comunicatul companiei Softwin.

Banii Nostri

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro

Sursa: Business24

Adaugă comentariu