Garda Financiara a descoperit prejudicii de 5 mil euro pe piata jocurilor de noroc

Luni, 22 August 2011, ora 12:38

1672 citiri

Comisarii sectiilor Maramures si Arad ale Garzii Financiare au decoperit un prejudiciu de circa cinci milioane euro prin neinregistrarea in evidentele financiar-contabile a peste 2.000 de aparate de jocuri de noroc tip slot-machine introduse in tara in perioada 30 iunie-15 iulie. 

" Din verificarile incrucisate efectuate de comisarii sectiilor Maramures si Arad ale Garzii Financiare s-a stabilit ca operatorul de transport a introdus in tara, in perioada 30 iunie - 15 iulie, un numar de zece transporturi reprezentand achizitii intracomunitare de jocuri de noroc tip slot-machine in favoarea societatii A.F.T. Cehia SRL, cantitatea totala de aparate introduse pe teritoriul Romaniei fiind de 2.040 bucati", se arata intr-un comunicat transmis luni de Agentia Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).

Operatiunile comerciale cu aceste aparate nu au fost inregistrate in evidentele financiar-contabile ale societatii, bugetul general consolidat al statului fiind astfel prejudiciat cu suma de 21,3 milioane lei (4,9 milioane euro).

Totodata, comisarii Sectiei Maramures a Garzii Financiare au confiscat de la aceeasi firma 60 aparate de jocuri de noroc tip slot-machine second-hand pentru care nu existau documente legale de provenienta.

"Incarcatura, in valoare de 20.000 euro, a fost depistata in punctul de trecere a frontierei Petea. Marfa urma sa fie descarcata in Baia Mare, beneficiarul real fiind SC A.F.T. Cehia SRL din Arad", se precizeaza in comunicat.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Business24

#piata jocuri noroc, #garda financiara, #prejudici, #jocuri noroc , #Jocuri

Adaugă comentariu